Gemini tattoo

0

60 Gemini Tattoos For Men – Idea Reka Bentuk Dakwat Zodiac
Tato Gemini adalah perwujudan muktamad sifat duniawi yang boleh berubah. Gemini adalah salah satu daripada tiga tanda udara maskulin dan dilambangkan oleh kembar.

Dengan cara itu tatu Gemini dapat sekaligus mewakili watak yang sama-sama introvert dan extroverted, intelektual dan kebudak-budakan.

Ini mudah untuk memperibadikan tatu halaman rumah adalah contoh seni dan kedalaman sejauh mana dakwat berjalan.

Astrologically, Gemini adalah tanda zodiak ketiga, bermula pada 21 Mei dan berakhir pada 21 Jun. Dalam mitologi Yunani, Gemini diwakili oleh saudara kembar Castor dan Pollux. Walaupun kembar berkongsi ibu kelahiran yang sama, bapa Castor adalah seorang lelaki bernama Tyndareus manakala bapa Pollux adalah tuhan Zeus – maka Castor adalah seorang yang fana, tetapi Pollux adalah abadi.

Apabila Castor dibunuh, Pollux memohon dengan Zeus untuk membolehkannya berkongsi kekekalannya dengan kembarnya yang mati untuk menyelamatkannya. Zeus bersetuju dan kedua-dua adik-beradik itu membentuk buruj Gemini.

Gemini tattoo

Memelihara sejarah Gemini dalam fikiran, tidak menghairankan bahawa tato Gemini telah mewakili kedua-dua alam yang kompleks dan paradoks yang terkenal dengan pengabdiannya.

Singkatnya, tato Gemini adalah tatu yang sempurna untuk anda untuk menyampaikan sifat unik perlembagaan anda.

ELEKTRONIK

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here