Maine

0

Maine tatu Reka bentuk adalah perkara biasa hari ini. Mereka lebih popular dari sebelumnya. Siasatan menunjukkan bahawa hampir 1 dari 4 orang mempunyai sekurang-kurangnya satu tatu. Terdapat banyak corak untuk dipilih, memberi peluang kepada orang untuk menjadi kreatif. Di bawah ini, kita akan melihat beberapa reka bentuk tatu yang paling popular.

Tatu suku adalah antara rekaan semaknya yang paling popular. Mereka telah wujud selama beratus-ratus dan beratus-ratus tahun dan mereka sentiasa berubah dan menjadi lebih dan lebih kompleks dengan reka bentuk dan gaya mereka. Tato suku boleh menjadi gaya hitam tradisional yang meliputi lengan dan kaki atau gaya yang lebih berwarna yang dapat menutupi setiap bidang tubuh. Pemandangan berwarna-warni yang lebih moden menjadi semakin popular apabila dibandingkan dengan gaya lain.

Gaya tato sekolah lama juga popular.

Jangkar dan hal-hal seperti itu membuat kemunculan hebat hari ini dan bukan hanya dengan kru. Gaya ini sangat biasa dan sangat popular pada tahun 60-an dan 70-an. Mereka dengan cepat mendapat populariti mereka kembali, seperti perempuan dan lelaki mendapatkan sauh dan menelan reka bentuk tatu pada mereka semakin banyak.

Tato belakang yang lebih rendah adalah yang paling biasa bagi wanita. Punggung bawah adalah salah satu kawasan yang paling seksual dan sensual pada wanita, menjadikan tempat yang ideal untuk tatu.

Maine tattoo

Reka bentuk suku adalah yang paling popular, walaupun bunga, naga, dan simbol lain membuat tatu besar juga. Punggung bawah menawarkan banyak lengkung semulajadi, yang boleh membuat tatu inovatif. Sering kali, wanita cenderung menyertakan puak yang menyebar, yang meliputi asas pinggul mereka juga.

Reka bentuk naga adalah gaya tatu jenis lain yang popular. Mereka popular di masa lalu, dan sekarang mula mendapat populariti mereka kembali. Terdapat banyak naga yang berbeza untuk dipilih, termasuk naga dongeng dan naga Cina kuno. Dragons besar di dada untuk lelaki dan belakang untuk wanita. Tato naga boleh hampir sama dengan saiznya, walaupun kebanyakan lelaki cenderung memilikinya satu sisi dada mereka atau bahagian atas lengan mereka.

Tato celtic juga popular juga.

Mereka kebanyakannya dilihat dengan mereka yang mempunyai warisan Celtic, walaupun ada yang tidak memiliki warisan Celtic. Mereka menawarkan pelbagai simbol dan reka bentuk, memberikan makna di seluruh dunia untuk semua orang. Sering kali mereka bercampur dengan tatu suku untuk membuat tatu yang lebih hebat.

Terdapat beberapa jenis tatu lain di luar sana, walaupun di atas adalah yang paling biasa. Tetapi tatu Maine boleh menjadi sangat kreatif dan inovatif; semuanya bergantung kepada apa yang anda mahu. Jika anda ingin menonjol dan menjadi benar-benar kreatif, anda sentiasa boleh memiliki reka bentuk artis tatu profesional untuk anda.

ELEKTRONIK

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here