Terisa big

0

Tatu pedang naga berapi-api saya
Guild Wars bermakna banyak kepada saya. Seperti … banyak. Apabila saya berumur 12 tahun, alam semesta baru yang besar untuk saya meneroka. Tempat untuk berteman dan menjadi apa yang saya mahu. Sejurus selepas Badai Katrina, saya tinggal di negeri baru, tanpa kawan, dan saya sangat tertekan.

Dikalahkan di sekolah baru saya, kisah biasa biasa. Saya akan menjadi yang pertama untuk mengakui bahawa lampiran saya terbentuk dengan blog rakan-rakan saya dan rakan-rakan dalam talian adalah sama sekali tidak sihat. Tetapi saya juga bertemu dengan salah seorang kawan lama saya melalui GW. Pada satu ketika, saya melangkau 10 hari sekolah berturut-turut kerana kemurungan saya semakin buruk. Saya mungkin 14 pada masa itu. Saya menghabiskan setiap hari hanya bersantai tentang berfikir tentang membunuh diri saya, tetapi sekurang-kurangnya saya mempunyai Guild Wars.

Terisa big Apabila saya semakin tua dan mula berasa lebih baik, saya berhenti bermain dengan banyak. Saya sangat teruja untuk Guild Wars 2 dan memainkannya untuk sedikit, tetapi ia tidak merasakan yang sama. Tetapi selama bertahun-tahun saya selalu cuba kembali ke Lion’s Arch dalam Proph dan hanya melihat-lihat dan ingat. Rasanya baik.

5 tahun yang lalu saya mendapat Artis Konsep Pahlawan dari Proph di bicep saya, tetapi ia tidak begitu istimewa untuk saya. Tetapi Pedang Dragon Fiery ini terasa betul. Saya sentiasa peminat Rurik dan Adelbern, walaupun orang lain tidak. Rasanya seperti cara yang betul untuk mengingati bahagian penting belia saya.

Dan SCW, jika anda lihat ini, saya ingin terima kasih dan pasukan di Anet untuk menjaga pelayan. Jika mereka ditutup, saya akan baik-baik saja. Saya tidak berada di tempat yang buruk lagi. Tetapi ia masih bermakna banyak untuk dapat melawat kenangan ini setiap kali saya mahu. Terima kasih 🙂

ELEKTRONIK

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here