Foo dog big

0

Tato Foo Dog adalah sebahagian tradisional dari sejarah Cina dan Jepun. Haiwan binatang mitos, mereka sebenarnya bukan anjing – sebenarnya mereka singa! Mereka adalah kejadian biasa dalam mitologi di seluruh Asia, di mana kerja Foo Dog adalah untuk mengawasi kuil-kuil.

Mereka melambangkan nasib baik bagi mereka yang berkaitan dan pasti untuk menjaga kejahatan. Orang-orang yang mencari tatu tattoosymbol.com bernasib baik akan menimbang dengan Foo Dog.

Penempatan untuk Anjing Foo berbeza-beza, dengan reka bentuk yang popular di lengan atas atau kaki, dan lebih biasa sebagai tatu lelaki. Mereka boleh mengikat dengan reka bentuk gaya Asia yang lain dan terbaik dilakukan oleh tatu yang berkelayakan.

Foo dog bigSama seperti semua tatu adalah lebih baik untuk berfikir dengan teliti mengenai reka bentuk dan penempatan sebelum anda melompat ke dalamnya. Tato di sana untuk bertahan seumur hidup supaya anda pasti kerana sesungguhnya tidak mahu menyesali anda!

Foo Dogs hebat untuk mereka yang menjadi mitos atau rekaan Asia, atau yang hanya mencari sedikit sesuatu yang berbeza. Mereka agak popular pada awal 90-an tetapi sedikit lebih jelas pada hari-hari ini.

ELEKTRONIK

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here