Dragon sword big

0

50 Tatu Pedang Untuk Lelaki – Sense Sharp Kecerdasan Suave
Tatu pedang telah ada sejak obsesi manusia dengan daging inked bermula. Imej primal ini menonjolkan intipati yang jelas, dan simbolisme provokatifnya menyebarkan kebudayaan untuk menyampaikan persona yang mempunyai kepercayaan diri yang serius.

Untuk mengasah kecerdasan yang tajam, semua keperluan tattoosymbol lelaki yang yakin adalah tatu pedang. Sebenarnya, imej bilah licik akan menegaskan anda memotong di atas pesaing anda dalam gaya yang bergaya. Tiada apa-apa yang merangkumi kuasa maskulin seperti dihiasi dengan persenjataan tajam.

Terdapat banyak makna rohani yang berkaitan dengan tatu pedang. Sebagai contoh, Buddhisme mengajar bahawa bilah boleh menghapuskan kejahilan dengan cepat. Dalam alkimia, pisau mewakili pencapaian kesucian. Konotasi ini juga dinyatakan dalam seni Kristian, yang menggambarkan pedang sebagai kekuatan keadilan.

Sementara itu, agama-agama Afrika melihat pedang sebagai tanda-tanda pertumbuhan diri. Begitu juga, mitos Celtic menghubungkan senjata tajam ke alkimia.

dragon-sword-big

Artis tinta mempunyai banyak fleksibiliti dan lekukan dengan reka bentuk pedang, terutama sekali kerana terdapat banyak variasi dalam teknologi bilah. Daripada scimitars ke kitanas, terdapat pilihan yang tidak dapat dikira. Oleh itu, reka bentuk baru boleh dengan mudah ditambah antara kepingan sedia ada. Dengan tatu pedang yang disusun di sini, kecerdasan yang tajam akan dipamerkan bersama sikap yang memerintah.

ELEKTRONIK

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here