Rose

0

Anda mencintai tatu mawar baru Demi, dan bunga harum adalah sempurna untuk mengekspresikan cara hati liar anda. Tetapi sebelum anda pergi sepanjang hayat dan kekal, anda ingin tahu apa tatu yang bermaksud mawar?

Langkah pertama adalah mempelajari apa warna mawar yang berbeza mewakili secara simbolik. Pada tahap yang mudah, mawar akan sentiasa mewakili kecantikan dan alam semula jadi. Tetapi menggali lebih mendalam, warna mawar tattoo-symbol boleh membawa maksud istimewa, dan boleh menjadi cara untuk menyampaikan mesej, sama ada diserahkan sebagai hadiah, atau ditandatangani di badan anda untuk melihat dunia.

Rose tattooTatu Rose sangat hebat, kerana tidak kira di mana anda meletakkan mereka, mereka kelihatan elegan dan bersemangat. Pilih sekeping yang lebih kecil untuk tatu jari, atau buat landskap keseluruhan mitos tatu di punggung anda dan tenunan dengan imej simbolik mawar.

Seperti yang ditulis Shakespeare dengan sangat terkenal, “apa yang kita panggil sebutir / Dengan nama lain akan bau sebagai manis.” Selama berabad-abad manusia telah gembira dengan kemuliaan halus mawar.

Tatu bunga mawar adalah abadi, dan bergantung kepada warna, saiz, bilangan kelopak, jika ia mempunyai duri, atau di mana ia diletakkan, tato mawar anda boleh bererti beberapa perkara.

Untuk memastikan anda menghantar mesej yang betul, berikut adalah pecahan kod warna mawar seperti yang dimaklumkan oleh Rose for Love.

ELEKTRONIK

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here