Celtic cross

0

Maksud Cross Celtic Symbolic – Dengan kekurangan Druid purba, begitu banyak kebingungan lisan terkumpul mengenai cara berfikir Celtic, tentang kepercayaan mereka dan persepsi simbolik mereka terhadap makna silang Celtic.

Apa yang tersisa dari pemahaman Celtic datang kepada kita dari tulisan-tulisan Rom (yang, bias paling baik). Kita juga boleh bertukar kepada para rahib Kristian untuk memahami tentang iman orang-orang Celt kerana menjadi tuduhan mereka untuk menyalin banyak mitos mereka.

Celtic cross tattooMalah di sini kita melihat unjuran agama www.tattoosymbol.com dan kebebasan besar dari anggapan bagaimana Celtic memperlihatkan iman mereka. Jadi di manakah itu meninggalkan kita untuk menguraikan makna besar simbol iman mereka?

Saya fikir ia adalah tanggungjawab kita untuk menyelam tenaga kolektif orang-orang Celt purba dan menerapkan semula pemahaman peribadi kita sendiri.

Kita boleh melakukan ini dengan secara objektif mengkaji Celt daripada literatur yang ditawarkan. Kita juga boleh bermeditasi dengan Celts. Tenaga tidak mengenali masa linear (saintis kami telah mengesahkannya), jadi tidak ada sebab mengapa kita tidak boleh duduk dengan Celt purba dengan niat untuk membincangkan, belajar, dan memerhati mereka.

ELEKTRONIK

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here